TÜBİTAK 2204-A 54. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışma kapsamında Bölge Yarışmasına katılmaya  hak kazandık

TÜBİTAK 2204-A 54. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışma kapsamında Bölge Yarışmasına katılmaya hak kazandık

28.04.2023 409

Okulumuz Kaman Borsa İstanbul Fen Lisesi  TÜBİTAK 2204-A 54. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışma kapsamında 11A sınıfı öğrencilerinden Muhammet Bektaş’ın, felsefe grubu öğretmeni Lütfiye Özkan’ın danışmanlığında  yürüttüğü ‘’Lise Öğrencilerinde Duygusal Zeka ve Psikolojik Dayanıklılık’’ adlı psikoloji projesi ilgili jüri tarafından değerlendirilmiş ve Bölge Yarışması’na katılmaya  hak kazanmıştır.  Ülkemizi etkileyen depremler nedeniyle bölge aşaması proje değerlendirmeleri zoom programı üzerinden çevrim içi  olarak yapılmıştır. Yarışmaya 27.013 proje başvurusu yapılmıştır. Yapılan ön değerlendirme sonucunda 12 alanda toplam 1440 proje yarışmanın bölge aşamalarına katılma hakkına sahip olmuştur. Kayseri Bölge yarışmasına ise 12 alandan toplam 120 proje seçilmiştir. Kırşehir İlinden bölge aşaması proje değerlendirmesine davet edilen  toplam proje sayısı 7 olup;  projelerden biri Kaman Borsa İstanbul Fen Lisesi’ne aittir.

28-04-2023