Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışmasında İl Birinciliği

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışmasında İl Birinciliği

Millî Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında imzalanan protokol doğrultusunda "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması" her yıl Millî Eğitim Bakanlığına bağlı ilk, orta ve lise kademelerinde örgün eğitim veren okullarda yapılmaktadır.

Bu kapsamda düzenlen yarışmada görsel ve edebi kategorisinde dereceye giren öğrencilere ödülleri İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Yasin Gülşen ve Yeşilay Cemiyeti Kırşehir Şube Başkanı Sayın Prof. Dr. Ali Güneş tarafından verildi.

İl Millî Eğitim Müdürümüz; "Bu tür başarılar, gösterdiğiniz çabanın ve yeteneklerinizin bir göstergesidir. Sizler, hedeflerinize odaklanarak, azimle çalışarak ve yeteneklerinizi geliştirerek bu başarıya ulaştınız. Gelecekte de başarılarınızın artarak devam edeceğine inanıyorum." dedi.

02.04.2024 91

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması' n da okulumuz 10.uncu sınıf öğrencisi Zeynep ERDOĞAN "Bir Kereden Çok Şey Olur" isimli hikayesiyle İl Birincisi olmuştur.  Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.