KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ  OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ SN.YAŞAR BAHÇECİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

11.02.2018 910

11-02-201811-02-201811-02-201811-02-2018

Kırşehir Belediye Başkanımız Sayın Yaşar BAHÇECİ, kariyer güneleri çerçevesinde ´´Genç Başkan Gençlerle Buluşuyor´´ projesi kapsamında düzenlenen etkinlikle okulumuz  öğrencilerine hitap etti.
     Programa Kaymakamımız Sayın Murat GİRGİN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın  Muzaffer DEMİRCİ ve şube müdürlerimizde katıldı.Kırşehir Belediye Başkanımız Sayın Yaşar BAHÇECİ yaptığı konuşmada, gençlerimizin bu dönemlerinin kariyer planlamada çok önemli olduğunu vurgulayarak, her gencimizin muhakkak bir hedefinin olması gerektiğini kendi hayatından örnekler vererek anlattı. Herkesin ve özelliklede gençlerimizin en önemli kırmızı çizgisinin vatan sevgisi ve vatana sahip çıkmak olduğunu ifade etti.
    Okulumuzda düzenlenen programın ardından Kaymakamımız Sayın Murat GİRGİN, Kırşehir Belediye Başkanımız Sayın Yaşar BAHÇECİ’ye tel kırma işlemeli Türk Bayrağı hediye etti.Ayrıca,Okul Müdürümüz Ömer KARACA tarfından çiçek takdimi yapıldı.Okulumuza teşriflerinden dolayı teşekkür ederiz.