KAYIT

13.08.2015 2934

KAMAN FEN LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT İŞLEMLERİ

1-KAYIT KABUL KOŞULLARI:

Kaman Fen Lisesine kayıt yaptırmaya hak kazanan 90 öğrenci Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi Tercih ve Yerleştirme Kılavuzunda belirtilen tarihler arasında okulumuza bizzat baş vurarak kayıtlarını yaptıracaklardır. Yerleştirme sonucuna göre boş kalan kontenjanlara kılavuzda belirtilen takvim ve usuller doğrultusunda kayıt işlemleri gerçekleştirilecektir.

2-KAYIT ESNASINDA VERİLMESİ ZORUNLU EVRAK VE BELGELER:

1-Nüfus Cüzdanını Aslı ve Fotokopisi

2-Veli Nüfus Cüzdanını Aslı ve Fotokopisi

3-Aile Nüfus Kayıt Örneği ve ikametgah  (Nüfus müdürlüğünden alınacak)

4-6. ve 7. sınıfta Burs alan öğrenciler için, Burslu Olduğuna Dair Mezun olduğu  Okulundan Alınan resmi yazı,

5-8. Sınıfta bursluluk sınavını kazananların mezun olduğu okulda bursluluk başvuru sırasında verdikleri belgelerin tasdikli  birer örneği, (Aile maddi durumunu gösterir beyanname (onaylı EK-1 belgesi),Sınavın yapıldığı ders yılında tasdikname ile uzaklaştırma ve daha ağır bir ceza almadığına dair belge) Belgelere ‘aslının aynısıdır’ ibareli onaylı olması

Ayrıca,

- 1 Adet Mavi Klasör Dosya

- 2 Top Fotokopi Kağıdı

-10 Adet Mavi Gömlek Dosya

-20 TL Değerinde Posta Pulu

-6 Adet Vesikalık Fotoğraf

NOT: Kayıt İçin Gelen Öğrenci ve Velilerimizin 0 386  712 67 62 nolu Telefondan İrtibata Geçebilirler.