LYS SONUÇLARI

İlçemizin güzide okullarından Kaman Fen Lisesi bu yıl ilk mezunlarını vermiştir.

Okulumuz eğitimde ilçemizin başarı grafiğini yükseltme yolunda önemli bir adım atmıştır. Eğitimde marka şehir olan Kırşehir’imizin başarısında büyük katkı sağlayacağı inancındayız.

Mezun olan 32 öğrenciden tercihte bulunan tüm öğrenciler; Türkiye’nin önemli üniversitelerinin en seçkin fakültelerine yerleşmişlerdir.

Yerleşen öğrencilerden bazıları:

1-Remzi IŞIKDEMİR               Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi

2- Seda Nur ŞENTÜRK           Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi

3-Abdullah ARSLAN               Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi

4-Hilal SARI                          Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi

5-Zehra SAYLAM                   Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi

6-Ruveyda GÖREK                 Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi

7-Fadime BİLGEÇ                  Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

8-Mehmet Ali YILMAM            Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

9- Kübra ŞAHİN                    Gazi Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon

10-Zübeyde TOPRAK              Kırıkkale Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon

11-Tuğçe KAMAN                   Atılım Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği

12-İbrahim ÜNAL                  Turgut Özal Üniversitesi İnşaat Mühendisliği

Bu başarının elde edilmesinde emeği geçen okul idaresi, öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür ederiz.

Öğrencilerimizi tebrik eder bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.